X

Enten det gjelder å endre innstillinger via fjernkontroll, streame lyd direkte eller dra nytte av muligheten til å lade, vårt brede utvalg av stilig, praktisk og brukervennlig tilbehør gjør hverdagen til høreapparatbrukere enklere.

Deler til høreapparat

Click Sleeves

Mer stabilitet

Click Sleeves tilbyr mer stabil forsterkning, overlegen brukskomfort og sitter godt i øret. Med click sleeve kan du tilpasse høreapparat umiddelbart.

Click Sleeve er laget i et mykt silikonmateriale som sikrer god brukskomfort og sitter godt i øregangen. De kommer i en åpen og tett versjon.

En ny strørrelse, XS, (i tillegg til S, M og L) gjør at den passer til flere. Den nye gråfargen styrker holdbarheten og gir lengre brukstid. Sideindikasjonen hjelper brukerne når de skal sette høreapparatet i øret og en smart låsmekanisme hindrer høreapparatet fra å vri seg.

Click Sleeves passer til både Silk og alle Signia Nx og primax RICs.

Trådløs Programmering

ConnexxAir. Trådløse fordeler.

Vårt ConnexxAir-system tar tilpasning av Signia-apparater utstyrt med e2e wireless, til et nytt nivå. Den er svært enkel å bruke takket være grensesnittet til Connexx 8.3.

Noahlink Wireless.

En industristandard programmeringsenhet basert på Bluetooth low energy standard. Dette betyr at Noahlink Wireless gir en fullstendig trådløs programmering av Signia Nx og Pure 13 BT høreapparater.

 

Streaming

StreamLine TV

Programmert for suveren lyd

Lyden fra TV-en kan sendes direkte til dine Signia høreapparater via transmitteren StreamLine TV. Brukerne kan til og med justere TV-volumet individuelt via Signia-appen.

Mer

StreamLine Mic

Førsteklasses streamingkvalitet fra alle Bluetooth-enheter

Den nye StreamLine Mic tilbyr handsfree streaming av telefonsamtaler og musikk fra hvilken som helst smarttelefon med Bluetooth. Den kan også brukes som en ekstern mikrofon.

Mer

easyTek: Enkel tilkobling, sømløst integrert.

Vi lever i en verden som er heldigitalisert, hvor flere og flere mennesker ønsker å koble til enhetene sine. Og personer med hørselstap er intet unntak. Med easyTek har du den perfekte løsningen. easyTek kobler raskt alle e2e wireless™ 3.0-kompatible høreapparater til Bluetooth-aktiverte enheter.

Kort oversikt.

En knapp, alle funksjoner:

En knapp, alle funksjoner:

Den intuitive multifunksjonsknappen oppdager situasjonen, tilpasser funksjonen og styrer streaming, telefonsamtaler, programmer og eksterne lydkilder.

Helt diskret:

LED-statusindikatorene for Bluetooth , funksjon og batteri er plassert diskret på toppen slik at de kun er synlige for brukeren.

Pålitelig:

Antennen i halsslyngen sørger for riktig plassering for pålitelig drift og gir ypperlig lydkvalitet til brukeren – eller til den som ringer – gjennom effektive integrerte mikrofoner.

Allsidig:

DAI-inngang , lydinngang og Bluetooth trådløs inngang gir tilkoblingsmulighet til enheter som TV-er, VoiceLink, musikkavspillere, bærbare datamaskiner, smarttelefoner og mer.

Forbedret streamingtid:

e2e wireless 3.0 gjør at easyTek kan tilby pålitelig dataoverføring med minimalt energiforbruk for eksepsjonelt langvarig og pålitelig Bluetooth- og FM-streaming.

Klar til bruk:

Connexx™ er ikke nødvendig for paring, fordi easyTek er klar til bruk rett fra esken. Brukerne kan enkelt pare høreapparatet sitt med easyTek, og easyTek med Bluetooth-enheter. For detaljer, se kolonnen til høyre.

Tilbehør til easyTek

Følgende tilbehør er nyttige supplement for easyTek

Ny og forbedret TV-Transmitter.

Den nye TOSLink TV-Transmitteren er optimalisert for TV-bruk. Transmitteren kan kobles opp mot TV-er uten Bluetooth-funksjonalitet gjennom easyTek. På denne måten kan høreapparatbrukere streame lyd trådløst og direkte til sine høreapparater og blant annet nyte sin favorittfilm eller høre nøyaktig hva som blir sagt på nyhetene.

 

Fjernkontroll

miniPocket

Diskret kontroll

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behovet for store fjernkontroller eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Ladere

Ladestasjon: eCharger.

eCharger lader opp og tørker høreapparatene over natten, slik at brukerne dine ikke behøver å tenke på å lade opp batteriene.

Din eCharger er mobil: Biladapter.

Biladapteren gjør at du kan ta med deg din eCharger selv når du er ute på veien, slik at du kan lade opp dine høreapparater uansett hvor du er.

Signia høreapparatbatterier

Ideelle batterier – kraftige og pålitelige.

Grundig testet: Med Signia kjøper du ekstremt kraftige og pålitelige høreapparatbatterier. Det konstante spenningsnivået garanterer optimal ytelse for ethvert høreapparat.

Passer alle høreapparater

Signia høreapparatbatterier kommer i alle størrelser og passer alle typer høreapparat.

Signia høreapparatbatterier kommer i alle størrelser og passer alle typer høreapparat.

Høreapparater trenger batterier som er pålitelige, sikre, allsidige og kraftfulle! 

  • Signia høreapparatbatterier holder høy kvalitet med lang levetid, selv i kraftige høreapparat.
  • Signia-batterier har et konstant spenningsnivå som gir optimal ytelse for høreapparater.
  • Signia-batterier er pålitelige og sikre på grunn av sitt trippelforseglete materiale, f.eks. rustfritt stål.
  • Signia-batterier er miljøvennlige, da de er 100 % fri for kvikksølv.

Enkel og beskyttende forpakning.

  • Det innovative forpakningshjulet sikrer kun ett batteriuttak om gangen.
  • Sikkerhetsforseglingen sørger for at produktene hele tiden er beskyttet.
  • Sikker lukking av forpakningen som kan låses.
  • Tydelige fargekoder gir umiddelbar gjenkjenning av batteritypen.
  • Miljøvennlig.

Kraftig og pålitelig

Aktivering

Signia høreapparatbatterier aktiveres når beskyttelsesfilmen fjernes fra batteriene. Beskyttelsen bør derfor kun fjernes innen fem minutter før det settes inn i høreapparatet.

Oppbevaring

Oppbevar helst batteriene ved romtemperatur (ca. 20°C).

Avfallshåndtering

Et tomt batteri bør aldri sitte i høreapparatet mer enn nødvendig. Vennligst følg lokale retningslinjer for resirkulering og avfallshåndtering av batterier.

Beskyttelse

La aldri batteriene komme i kontakt med metallobjekter når de er lagret, da dette kan føre til utladning. Oppbevar batteriene i forpakningen de kommer i.