X
header one

Den riktige appen kan gjøre funksjonene til dine høreapparater mer tilgjengelig, og gi deg den tryggheten som følger av praktisk kontroll. Se for deg hvor befriende det vil være å kunne endre program eller volum på en diskret måte gjennom noen tastetrykk på din smarttelefon. Eller, gi en mikrofon til en som taler, slik at du kan høre hvert eneste ord, klart og tydelig.

myControl App

Avansert fjernkontroll-app.

myControl-appen tilbyr full fjernkontrollfunksjon for rask og enkel justering av høreapparatene, og er den eneste som tilbyr 360° styring av mikrofonene. Brukerne kan endre program og volum, systemlyder, oppstartsforsinkelse, intervallene på varsling av lavt batteri og flymodus.

Vår bransjeledende app bruker også bevegelsesdata fra smarttelefonen for å oppnå best mulig hørsel når brukeren er på farten.

I tillegg vises støyeksponering og stemmeaktivitet.

Den unike Signia TeleLink lar brukerne dra nytte av myControl App når andre trådløse systemer ikke kan brukes, for eksempel under flymodus.

Last ned myControl App

Signia myHearing App.

Signia myHearing er en intuitiv smarttelefon-app for høreapparatbrukere.

Den gir dine brukere alle verktøy som trengs for at du skal kunne veilede dem gjennom en vellykket prøveperiode – uansett hvor de befinner seg.

 

Lær mer om myHearing App
TeleCare_smartphone_950x1100px

easyTek-app: Kontroll med et sveip med fingeren.

easyTek-appen* kan lastes ned gratis fra Google Play eller Apple App Store, og lar brukerne betjene høreapparatene raskt og enkelt.

easyTek-appen i detalj.

Med easyTek-appen kan brukerne bytte programmer, volum, retningsbestemmelse, tinnitus-innstilling og SoundBalance™. Det er også mulig å sjekke batterinivået til høreapparatene.

 

* Kompatibel med Android og iOS.

easyTek_easyTek-App_950x1095px

Last ned easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

touchControl-app: En berøring er alt som trengs.

touchControl-appen er kompatibel med alle primax-apparater og lar brukerne betjene høreapparatene på en diskret måte fra Android eller iOS smarttelefoner uten behov for ytterligere maskinvare. Appen kan lastes ned gratis fra Google Play eller Apple App Store og lar brukerne bytte mellom programmer og justere volumet.

Spatial Configurator.

I touchControl-appen er funksjonen Spatial Configurator nå også tilgjengelig for å justere område og fokuset til retningsmikrofonene, slik at brukerne enkelt kan konsentrere seg om lydkilden de ønsker å lytte til. Funksjonen er enkel å aktivere under innstillinger og er kompatibel med de fleste 7px- og 5px-høreapparater*.

* Krever binaural tilpasning, TwinMic og e2e wireless 3.0.

touchControl-App_928px

Last ned touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

Hørselstestappen: Hjelper deg med å finne ut av om du har et hørselstap.

Hørselstesten ble skapt av våre audiologieksperter for å hjelpe deg med å finne ut om du har nedsatt hørsel. Dette programmet har blitt vitenskapelig utviklet og nøye testet for å sikre de mest nøyaktige resultater som mulig.

Testen er i tillegg helt uavhengig av språk, slik at du kan bruke den på en pålitelig måte uansett hvilket språk du er mest komfortabel med å bruke.

Hørselstesten undersøker hvor godt du kan oppdage ord i bakgrunnsstøy. Dette er basert på kunnskapen om at personer med hørselstap har større problemer med å forstå tale i støyende omgivelser, for eksempel på restauranter eller undergrunnsstasjoner.

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Last ned hørselstestappen

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px