X
Signia Cellion bekreftet som en Honoree i CES 2017 Innovation Awards. Les mer om nominasjonen og det revolusjonerende høreapparatet her.
2016-12-21

Cellion primax valgt som CES Innovation Awards Honoree

Signia har blitt bekreftet som en innovasjonsleder innen audiologi etter nominasjonen som en Honoree i CES 2017 Innovation Awards. Prisene markerer fremragende produktdesign og utvikling av splitter nye teknologiprodukter for forbrukere.

Signia har blitt bekreftet som en innovasjonsleder innen audiologi etter nominasjonen som en Honoree i CES 2017 Innovation Awards. Prisene markerer fremragende produktdesign og utvikling av splitter nye teknologiprodukter til forbrukere.

Vårt revolusjonerende Cellion primax – verdens første kontaktfrie, oppladbare høreapparat med litium-ion strømcelle – er nominert i to produktkategorier: I Eco-Design & Sustainable Technologies-kategorien, samt i Accessible Tech-kategorien.

Vi hadde premiere på Cellion under årets EUHA-kongress, etter å ha annonsert det innovative høreapparatet sommeren 2016. Cellion sparer miljøet for hundrevis av batterier, som normalt kreves under levetiden til et høreapparat. Strømcellen gir 24 timers lytteglede på én lading, og fullades på kun fire timer.

Finn ut mer om alle fordelene med det revolusjonerende høreapparatet Cellion, på vår nettside.