X
Med den nye StreamLine Mic blir Signia Nx-høreapparater mer enn bare høreapparater. Det er nå mulig å forvandle Signia Nx høreapparater til trådløse hodetelefoner og streame lyd direkte fra hvilken som helst enhet som støtter Bluetooth – for eksempel smarttelefoner, nettbrett og TV.
2018-06-06

Emner

Når høreapparater blir til trådløse hodetelefoner

Med den nye StreamLine Mic blir Signia Nx-høreapparater mer enn bare høreapparater

Hittil har direkte streaming til høreapparater vært forbeholdt brukere som har hatt bestemte smarttelefon-merker. Med den nye Streamline Mic er det nå mulig å forvandle Signia Nx høreapparater til trådløse hodetelefoner og streame lyd direkte fra hvilken som helst enhet som støtter Bluetooth – for eksempel smarttelefoner, nettbrett og TV.

Streaming av telefonsamtaler

Med StreamLine Mic kan man streame telefon- eller onlinesamtaler via Bluetooth direkte til høreapparatene, noe som er en fordel når man for eksempel kjører bil. Anropene kan godtas uten å ta telefonen opp fra lommen.

Selv mens det streames lyd fra TV-en til høreapparatene via Streamline Mic, kan brukeren motta samtaler uten å måtte slå av TV-en manuelt. Det blir ikke lettere! Samtalen blir selvsagt streamet til begge ørene, noe som bidrar til å gi den beste lyden og forståelsen.

En hjelper i støyende situasjoner

Høreapparatbrukere sliter ofte med å høre tydelig i situasjoner hvor mange mennesker er samlet – for eksempel i møter, på konferanser, på foredrag og i familiesammenkomster.

StremLine Mic kan brukes som ekstern mikrofon, som gjør det mulig å streame en talers stemme direkte til høreapparatet opptil en avstand på 20 meter. Som et resultat kan brukeren høre stemmen til den som prater like tydelig som om han eller hun stod ved siden av seg.