X
2016-02-11

Spørsmål og svar

På hvilken måte skiller det nye varemerket Signia seg fra Siemens?

Hvor lenge vil varemerket Siemens fortsatt eksistere i høreapparatindustrien?

Sivantos har inngått en avtale med Siemens om fremtidig bruk av varemerket Siemens til å utvikle, markedsføre og selge høreapparater i en årrekke. Derfor kan og vil Sivantos fortsette å bruke varemerket Siemens i de kommende årene.

 

På hvilken måte skiller det nye varemerket Signia seg fra Siemens?

Med vårt nye varemerke Signia bygger vi på vår erfaring og verdier vi har utviklet over en lang tid. Samtidig ønsker vi å strekke oss og bevege oss i en ny retning. Med Signia kan vi kommunisere med våre kundegrupper på en mer iøynefallende måte og i tidsriktige kanaler for og nå en bredere og yngre kundegruppe.

 

Hva er relasjonen mellom varemerkene Siemens og Signia?

Signia vil være vårt nye produktmerke som vi vil bruke side om side med det kjente merkenavnet Siemens i de kommende årene. Med to varemerker kan vi bruke det beste fra begge i vår markedsføring. På den ene side kan vi fortsatt dra fordel av kjennskapet til navnet Siemens, og på den annen side vil Signia gjøre det mulig å kommunisere med våre kundegrupper på en mer iøynefallende måte og tiltrekke en bredere kundegruppe.

 

Hvilken endring blir det for forretningspartnere når Siemens ikke lenger er tilgjengelig som produktvaremerke?

Mens firmanavnet ble endret, har aksepten av våre produkter og tjenester i markedet vært fenomenal. I løpet av det siste året har Sivantos investert tungt i produktutvikling og optimalisering av produksjonsfasiliteter, samt i salg og markedsføring. Vi vil fortsette å investere i disse områder slik at varemerket Signia kan vokse og ha suksess med innovative produkter og førsteklasses service for våre forretningspartnere og deres brukere.

 

Hvilken endring vil det være for sluttbrukere når Siemens ikke lenger er tilgjengelig som produktvaremerke?

Det vil ikke bli noen endringer for våre forretningspartnere og sluttbrukere med tanke på teknologisk utvikling, kvalitet, garanti, reparasjoner, service og support. Vårt mål med Signia er å henvende oss spesielt til et bredere kundesegment via nettet og sosiale medier, som tiltaler et bredere publikum.

 

Kan samarbeidspartnere fremdeles bruke varemerket Siemens i sin annonsering?

Ja, samarbeidspartnere kan fremdeles fortsette å bruke Siemens logo eller Siemens Approved Partner symbolet i sin annonsering og markedsføring så fremt de annonserer Signia eller Siemens produkter og følger retningslinjene for bruk av varemerket.