X

Tilby dine brukere mer komfort

Signia høreapparater blir enda mer fleksible med den nye og nette fjernkontrollen, miniPocket, og den universelle TV-Transmitteren. Riktig tilbehør kan gjøre hverdagen til en høreapparatbruker betydelig enklere og mer fleksibel.

Nyhet: miniPocket fjernkontroll

Den nye miniPocket er spesielt liten og møter derfor mange høreapparatbrukeres ønske om en diskret fjernkontroll. miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, og kraftig nok til å styre alle nødvendige funksjoner til høreapparatet. Kontrollknappene er intuitive, og volumjustering og programendringer kan gjøres uten å måtte se på den. Som et alternativ til appen touchControl, er den kompatibel med alle Signia høreapparater som kan styres med en app.

Nyhet: TV-Transmitter

Den nye TV-Transmitteren har en funksjon som gjør den vesentlig annerledes fra sin forgjenger: Optisk inngang. Den kan derfor kobles til alle moderne TV-apparater og stereoanlegg. Via streameren, easyTek, sendes lyden til høreapparatene uten påviselig forsinkelse. Transmitteren har selvfølgelig 3,5 mm stereoinngang og RCA-inngang (via adapter). På grunn av de intuitive knappene og LED-indikatorene, er den nye transmitteren svært enkel å bruke og mer brukervennlig enn den tidligere utgaven.

Bredt utvalg av tilbehør

Tilbehøret kan brukes med nesten alle Signia høreapparater, avhengig av modell.

Lær mer om tilbehøret til Signia høreapparater her.