X
Verdens første høreapparat med oppladbar litium-ion strømcelle som lades gjennom induksjon - helt kontaktfritt.
2016-11-11

Signia Cellion - En verdensnyhet!

Cellion er det første høreapparatet i verden med en litium-ion strømcelle som lades opp gjennom induksjon.

Innovasjon har et nytt navn: Cellion. Dette er verdens første høreapparat med oppladbar litium-ion strømcelle som lades helt kontaktfritt. Samtidig er Cellion basert på vår innovative og anerkjente primax-plattform. Hver dag jobber vi med å utvikle fremtiden for bedre hørsel, men akkurat nå kan vi si at det blir ikke mer innovativt enn dette.

Praktisk og enkel lading

Strømcellen som brukes i Cellion varer opptil 24 timer etter en full opplading på fire timer – selv med full streaming. Ved å fylle på med strøm, med 30-minutters ekstra lading, kan høreapparatet brukes i ytterligere 7 timer. Høreapparatet er svært praktisk, da det lades kontaktfritt gjennom induksjonsteknologi. Laderen leveres med en strømadapter, men kan kobles til utallige strømkilder som bruker micro-USB for tilkobling. Dette er svært praktisk for de som er ute og reiser. I tillegg har høreapparatet telespole, slik at brukere kan koble seg opp til teleslynge.

Gjør lytting lettere

Cellion tilbyr alle fordelene som kommer med primax-teknologien. primax reduserer lytteanstrengelse ved å fremheve tale i mange hverdagslige situasjoner, og gjør lytting lettere for høreapparatbrukeren.

Fordelene for dine pasienter

Dine pasienter slipper bryet med å bytte batterier, og kan raskt og enkelt lade opp høreapparatene. Cellion er like lite som vårt Pure-apparat, som allerede er svært populært. Med Cellion kan dine pasienter dra nytte av det vi mener er den beste teknologien for høreapparater på markedet.

Cellion passer til mindre, moderate og betydelige hørselstap.

 

Les mer om det innovative høreapparatet her: signia-pro.no/cellion-primax