X
Et helt nytt kapittel begynner i vårt firmas historie. Vi er glade for å kunne presentere vårt nye varemerke – Signia.
2016-02-22

Velkommen til lyden av farger

Et helt nytt kapittel begynner i vårt firmas historie. Vi er glade for å kunne presentere vårt nye varemerke – Signia.

Velkommen til  SigniaSiemens-Signia-double-branding_en-928x320

Signia vil være vårt nye produktmerke som vi vil bruke side om side med det kjente merkenavnet Siemens i de kommende årene. Vi er veldig begeistret for denne forandringen ettersom vi kan bruke det beste fra begge deler i vår markedsføring. På den ene side kan vi fortsatt dra fordel av kjennskapet til navnet Siemens, og på den annen side vil Signia gjøre det mulig å kommunisere med våre kundegrupper på en mer iøynefallende måte og i tidsriktige kanaler. Signia vil gi oss muligheten til å tiltrekke en større målgruppe som vil være grunnlaget for vår fremtidige vekst.

Brosjyren beskriver hva Signia står for: vårt løfte, vår filosofi og våre kjerneverdier. Vi tilføyer et nytt merke, men vi fjerner ikke noe. Dine kjente kontaktpersoner vil være de samme, og det gjelder også våre samarbeidsavtaler, kontrakter, avtaler, garantiforpliktelser og service. Som alltid kan du regne med fremragende produkter, attraktive salgsaktiviteter og engasjerte medarbeidere. Akkurat som du kjenner og forventer av oss.

Vårt løfte til deg er at vi vil fortsette å utvikle innovative produkter med fokus på brukerens behov, levert med den beste kvalitet og den største grad av tilfredshet.

Signia vil gi deg et omfattende utvalg av avanserte og elegante hørselsløsninger som inviterer deg og dine brukere til å nyte alle lydens farger.