X
Den nye Pure 13 BT fra Signia er verdens første høreapparat som styrker sin audiologiske ytelse med Bluetooth-teknologi slik at brukerne får det beste fra begge verdener.
2017-07-06

Verdens første med unik HD binaural lydoverføring og direkte streaming

Den nye Pure 13 BT er verdens første høreapparat som styrker sin audiologiske ytelse med Bluetooth-teknologi slik at brukerne får det beste fra begge verdener.

Den nye Pure 13 BT Made for iPhone er verdens første høreapparat som overgår fordelene ved direkte streaming gjennom å også heve den generelle hørselsopplevelsen med sin Bluetooth-teknologi. Pure 13 BT og den tilhørende myControl-appen revolusjonerer presis hørsel enten man er på farten, går, jogger eller kjører bil. De gir deg det beste fra to verdener: HD binaural lydoverføring og direkte streaming. Tiden hvor man måtte velge mellom best mulig hørsel eller den beste tilkoblingen hører nå fortiden til.

Bevegelsessensorer utgjør forskjellen

Pure 13 BT gir optimal lytteopplevelse ved å benytte data fra smarttelefonens bevegelsessensorer for å automatisk justere høreapparatene etter forskjellige situasjoner. Når brukeren for eksempel går gjennom et lydmiljø med mye støy, gjør myControl-appen at høreapparatet ikke bare fokuserer på lyden av samtalepartnerens tale, men gir også tilgang til lyder fra omgivelsene som er viktig å høre for økt sikkerhet. Når brukeren sitter i en bil, skifter høreapparatet umiddelbart til bilmodus for å undertrykke støy og fokusere på det som er viktig.

I tillegg til denne revolusjonerende bruken av iPhones bevegelsessensorer, tilbyr Pure 13 BT enda flere fordeler:

Lydeksponering: Høreapparatene hjelper brukerne med å ta vare på hørselen sin. I likhet med en treningsmåler, lager høreapparatene og appen en personlig lydprofil basert på lydeksponering over tid, slik at du kan hjelpe pasientene dine med å beskytte hørselen sin.

Musikk: Brukerne kan lytte til sin favorittmusikk streamet direkte til høreapparatene sine og nyte en fantastisk lydopplevelse.

Telefonsamtaler: Brukerne kan streame telefonsamtaler direkte fra iPhonen sin til høreapparatene for maks brukervennlighet.

TV: Brukerne kan nyte krystallklar lyd fra en film eller et TV-program streamet direkte til høreapparatene via StreamLine TV-boksen. Volumet justeres enkelt med myControl-appen.

På lik linje med andre primax-star-høreapparater, hjelper Pure 13 BT med å tune ut tinnitus med sine unike integrerte tinnitusterapier.