X
Superkraft. Superfunksjoner. Motion SP primax gir de høyeste nivåer av forsterkning og har et smart og kompakt design. Finn ut mer her!
2017-03-06

Superkraft. Superfunksjoner.

De nyeste teknologiske fremskritt i primax-plattformen er nå tilgjengelig for enda flere brukere med store hørselstap. Motion SP primax er vårt nye, superkraftige høreapparat!

De nyeste teknologiske fremskritt i primax-plattformen er nå tilgjengelig for enda flere brukere med store hørselstap. Motion SP primax er vårt nye, superkraftige høreapparat i Motion-serien, og gir den beste taleforståelsen i støyende omgivelser – en av de største utfordringene til denne målgruppen.

Fleksibel og komfortabel

Motion SP gir de høyeste nivåer av forsterkning, og har et smart og kompakt design med et bredt tilpasningsområde. Den har alle funksjonene et høreapparat i sin klasse krever, med en kraftig telespole, en valgfri audiosko for direkte lydinngang og integrert trykknapp og vippebryter for enkel betjening. Den ergonomiske utformingen gjør at Motion SP sitter diskret bak øret og gir en høy grad av komfort.

Bli kjent med hele Motion-familien her: signia-pro.no/motion-primax