X
Tinnitusterapi med revolusjonerende teknologi fra Signia: Vi utviklet enda flere unike alternativer for deg som skal behandle brukere med tinnitus.
2017-03-21

Tinnituslindring med revolusjonerende teknologi

Etter store investeringer i forskning og utvikling, har vi utviklet enda flere unike alternativer for deg som skal behandle brukere med tinnitus. Vi kan derfor introdusere en banebrytende verdensnyhet innen tinnitusterapi, som heter Signia Notch Therapy.

Etter store investeringer i forskning og utvikling, har vi utviklet enda flere unike alternativer for deg som skal behandle brukere med tinnitus. Vi kan derfor introdusere en banebrytende verdensnyhet innen tinnitusterapi, som heter Signia Notch Therapy. I tillegg har vi samarbeidet med selveste Dr. Pawel Jastreboff for å optimalisere et tinnitusterapisignal. Med enda flere valg og muligheter, er det enklere for deg som høreapparatspesialist å behandle brukere som opplever tinnitus.

Unik tinnitusterapi for varig lindring

Notch Therapy utfyller våre statiske og Ocean Waves terapisignaler. Våre høreapparater har nå tre ulike, innebygde funksjoner for å håndtere tinnitus. Notch Therapy gjør at tinnitus integreres i det fullstendige lydbildet, slik at tinnitus ikke lenger oppfattes som en forstyrrende lyd.

Sammen med tinnituseksperten Dr. Pawel Jastreboff, har vi utviklet det nye Ocean Waves-signalet “Paradise Beach”. Ocean Waves-signalene gir brukere en positiv, beroligende og stresslindrende lytteopplevelse.

Enkelt oppsett, enkel i bruk

Alle tre behandlinger programmeres individuelt via Connexx. Brukeren kan velge funksjon ut i fra lyttesituasjonen og enkelt aktivere den med touchControl-appen (for iOS og Android). Våre nye behandlingsmetoder skal være dine verktøy for å gjøre behandlingen av tinnitus enda bedre, og med Connexx gjøres konsultasjoner på et blunk!