X
header one

Connexx 8 er ny og forbedret med sitt flate design, og er det digitale midtpunkt for tilpasning av våre høreapparater. Det støtter alle høreapparater fra Connexx 7, samt hele serien med nye Signia Nx-apparater. Enten du er i en konsultasjon, programmerer høreapparater eller tilbyr brukerne personlig veiledning, vil Connexx 8 støtte deg i hvert eneste trinn for en rask og effektiv arbeidsflyt.

Raskere, sømløs tilpassing.

Den parallelle programmeringsteknologien i Connexx 8 betyr at du kan fortsette å utføre justeringer mens høreapparatene programmeres aktivt i bakgrunnen. Takket være en uavbrutt, mer sømløs og raskere tilpasningsprosess, vil du få enda mer tid til personlige konsultasjoner.

Connexx-Eight_Finetuning_synchronized_1800x881px_v2
Tydelig å se: Statuslinjen indikerer om høreapparatene fremdeles programmeres mens du utfører ytterligere justeringer

Tydeligere detaljer. Forbedret arbeidsflyt.

For å forsterke arbeidsflyten din leveres Connexx 8 med mange nye og forbedrede funksjoner. Mimic Fit™ arbeider sømløst på tvers av Signia Nx-, primax-, binax- og micon-plattformene, for eksempel ved å overføre fininnstillingene fra en brukers gamle høreapparater til de nye, slik at du ikke behøver å starte fra begynnelsen hver gang.

For raskere og mer nøyaktige justeringer kan endringer i frekvenskurven nå gjøres direkte i Curve View, ved å dra og slippe med musen. I tillegg viser nye Curve View også MPO ved siden av gain/output – slik at arbeidsflyten blir enda mer bekvem.

Takket være alle forbedringene, sparer Connexx 8 deg tid og arbeid hver dag.

Connexx-Eight_Interactive-Curve-Display_539px
Raskere, mer nøyaktige endringer: Med nye Curve View kan du justere kurven direkte i diagrammet
Connexx-Eight_Visible-MPO_554px
Oversikt over alle verdier: Nye Curve View viser nå også MPO ved siden av gain/output

Tilpasning-, Arbeidsflyt- & Konsultasjons-oppdateringer

Ved å benytte Connexx Eight kan du tilpasse Signia-apparater effektivt og intuitivt. Oppdateringer i programvaren gjør at du kan foreta mer presise justeringer og utføre raskere First Fits. Nå kan du gjøre det enda enklere for dine brukere å finne den aller beste løsningen for dem.

Audio Streaming

Individuelt tilpasset.

Personlig tilpasning av streamingsignalet gjør at brukeren kan nyte lyd som streames ut i fra egne preferanser. Under “Finjustering” finnes en ny meny der innstillingene til Bluetooth-signalet som streames kan justeres og tilpasses. Finjusteringen er basert på universalprogrammet, og det tas hensyn til den valgte akustiske koblingen (tett / åpen m.m.).

I Connexx kan du huke av for flere smarte autojusteringer, som blant annet adaptivt streamingvolum, justering av mikrofonnivå og TV-optimalisering. Audio Streaminginnstillingene er i dag kun tilgjengelig for Pure 13 BT.

Audio streaming 950px

Smart Optimizer

Effektiv finjustering.

Mens høreapparatet brukes, logges kombinasjonen av lytteprogram og volum som benyttes i de ulike akustiske lyttemiljøene. SmartOptimizer vil deretter komme med justeringsforslag basert på denne loggen, som iverksettes kun ved et tastetrykk.

Connexx-83_screenshot_smart_optimizer_950px

ConnexxAir.

Vårt nye ConnexxAir-system tar tilpasning av Signia-apparater utstyrt med e2e wireless, til et nytt nivå. Den er svært enkel å bruke takket være grensesnittet til Connexx 8.3.

ConnexxAir_docking-station_1248x500px

Noahlink Wireless.

En industristandard programmeringsenhet basert på Bluetooth low energy standard. Dette betyr at Noahlink Wireless gir en fullstendig trådløs programmering av Signia Nx og Pure 13 BT høreapparater.

 

NoahLink_wireless_1248x500px

Introducing Connexx Eight