X
header one

Den svært allsidige Motion Charge&Go Nx kombinerer alle fordelene til Signia Nx med trådløs induksjonslading og sømløs Bluetooth-tilkobling. Det er intuitivt å håndtere ettersom trådløs lading er integrert i det robuste designet.

 

Motion Charge&Go Nx er ideell for ulike tilpasningsbehov og gir:

  • naturlig egen stemme,
  • enkel håndtering, og
  • uanstrengt nytelse av TV, musikk og telefonsamtaler.

 

Litium-ion-batteriet i Motion Charge&Go Nx har stor kapasitet og støtter topp Bluetooth-tilkobling, så brukerne kan nyte langvarig streaming av høy kvalitet. Ved å lade opp strømcellen over natten, er de klare til å brukes hele dagen etter.

Brukerne slipper å bekymre seg for knotete batteribytte. Den trådløse induksjonsladeren er meget enkel å bruke og sørger for at apparatene lader som de skal hver gang.

Helt enkelt, Charge&Go!

Motion-Charge-Go-Nx_hero_LT_charger_1248x1248

Nøkkelfunksjoner

  • Ultra HD e2e og Bluetooth-tilkobling
  • Oppladbart litium-ion-batteri for stabil ytelse selv ved streaming
  • Robust apparathus

Et overblikk over Motion Charge&Go Nx

Loading...

Tilbehør

myControl App

Avansert fjernkontroll-app.

myControl-appen tilbyr full fjernkontrollfunksjon for rask og enkel justering av høreapparatene, og er den eneste som tilbyr 360° styring av mikrofonene. Brukerne kan endre program og volum, systemlyder, oppstartsforsinkelse, intervallene på varsling av lavt batteri og flymodus.

Vår bransjeledende app bruker også bevegelsesdata fra smarttelefonen for å oppnå best mulig hørsel når brukeren er på farten.

I tillegg vises støyeksponering og stemmeaktivitet.

Den unike Signia TeleLink lar brukerne dra nytte av myControl App når andre trådløse systemer ikke kan brukes, for eksempel under flymodus.

Last ned myControl App

StreamLine TV

Programmert for suveren lyd

Lyden fra TV-en kan sendes direkte til dine Signia Nx eller Pure 13 BT primax høreapparater via transmitteren StreamLine TV. Du kan til og med justere TV-volumet individuelt ved bruk av myControl-appen.

 

Streamline-TV_LED_green_1248x600px

StreamLine Mic

Førsteklasses streamingkvalitet fra alle Bluetooth-enheter

Den nye StreamLine Mic tilbyr handsfree streaming av telefonsamtaler og musikk fra hvilken som helst smarttelefon med Bluetooth. Den kan også brukes som en ekstern mikrofon.

Mer
StreamLine-Mic_tableview_1248x600px

miniPocket

Diskret kontroll

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behovet for store fjernkontroller eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

miniPocket_key_1248x600px

Noahlink Wireless.

En industristandard programmeringsenhet basert på Bluetooth low energy standard. Dette betyr at Noahlink Wireless gir en fullstendig trådløs programmering av Signia Nx og Pure 13 BT høreapparater.

 

NoahLink_wireless_1248x500px

Hvordan håndtere Made for iPhone høreapparater

Ofte stilte spørsmål - Motion Charge&Go Nx