X
header one

Med primax star som fundamental plattform, revolusjonerer den nye Pure 13 BT primax presis hørsel. I kombinasjon med den nye myControl-appen, justeres høreapparatene automatisk basert på detaljerte data om brukerens akustiske omgivelser.

For eksempel, hvis en bruker er i bevegelse, fokuserer høreapparatet ikke bare på samtalepartneren, men også på viktige lyder fra omgivelsene. På denne måten gir Pure 13 BT primax den best mulige lytteopplevelsen til brukere som er på farten.

Pure 13 BT primax. Hørsel i verdensklasse med direkte tilkobling til iPhone og TV.

Connected-Ear_man-smartphone_2_1800px

Nøkkelfunksjoner:

  • HD binaural lydoverføring
  • Audiologiske fordeler via Bluetooth
  • Direkte streaming
  • Kompatibel med myControl App
  • TeleCare 2.0-ready
  • Tinnitusbehandling med Notch Therapy
Pure-13-BT-primax_pair_made-for-iPhone_950x600px

Helt nye funksjoner og muligheter.

Pure 13 BT primax og myControl App.

I kombinasjon med myControl-appen, er Signia Pure 13 BT primax et høreapparat som tilbyr mer enn bare direkte streaming. I tillegg til å øke taleoppfattelsen til et nivå som er likt eller bedre enn normalthørende i støyende omgivelser – klinisk bevist* – samler det også inn viktig informasjon for at brukeren skal oppleve full fleksibilitet, uten bekostning av lydkvalitet.

* To uavhengige kliniske studier har vist at binax gir bedre enn normal hørsel i visse krevende miljøer (University of Northern Colorado, 2014; Oldenburg Hörzentrum, 2013): Speech Reception Thresholds (SRT) i cocktailparty-situasjoner ble forbedret opptil 2,9 dB for brukere med milde til moderate hørselstap ved bruk av Carat binax eller Pure binax høreapparater med narrow directionality, sammenlignet med personer med normal hørsel.

Pure-13-BT_connectivity_1800x600px
myControl_icon_motion-reader_768x400px

Den første til å ta i bruk iPhone bevegelsessensor

Det hender stadig at vi holder en samtale mens vi er i bevegelse. Høreapparatene må reagere dynamisk og justeres etter de ulike lytteomgivelsene. Informasjonen som trengs for å få til dette har til nå manglet, men med den nye myControl-appen er dette endelig mulig. Via Bluetooth, samler appen detaljert informasjon om brukerens akustiske miljø. For eksempel, når en bruker beveger seg i støyende omgivelser, fokuserer høreapparatene ikke bare på tale, men også på bemerkelsesverdige lyder fra omgivelsene, og bidrar til økt sikkerhet. Selv i en bil sørger Pure 13 BT primax for at brukeren får den aller beste lytteopplevelsen.

myControl_icon_sound-exposure_768x400px

Lydeksponering

Høreapparatene hjelper brukeren med å ta vare på sin hørsel. Ved å lage en individuell lydprofil over tid, basert på lydeksponering, kan brukeren lære hvordan hørselen kan beskyttes for videre eksponering

myControl_icon_music_768x400px

Musikk

Brukere kan lytte til sin favorittmusikk, streame direkte til Pure 13 BT primax høreapparater og få en enestående lydopplevelse.

myControl_icon_phone-calls_768x400px

Telefonsamtaler

Telefonsamtaler kan streames direkte fra en smarttelefon til høreapparatene.

myControl_icon_StreamLine-TV_v2_768x400px

StreamLine TV

Takket være StreamLine TV, kan lyd fra TV-en streames direkte til Signia Pure 13 BT primax høreapparater. Brukere kan til og med justere volumet individuelt via myControl-appen

myControl_icon_tinnitus-solutions_768x400px

Tinnitusløsninger fra Signia

Brukeren kan tune ut tinnitus med de unike integrerte tinnitusterapiene fra Signia.

Mer om tinnitusterapier

Et overblikk over Pure 13 BT primax

Loading...

Tilbehør.

For enklere bruk og flere muligheter.

Det beste tilbehøret utfyller og utvider funksjonaliteten i høreapparatene i betydelig grad. Fjernkontroller, companion-mikrofoner og ladere er alle en fryd for enhver bruker av høreapparater.

Click Sleeves til RIC. Mer stabilitet.

Pure-13-BT_Click-Sleeve_vented-closed_950px

Click Sleeves er spesielt designet for å kunne gi en presis og mer stabil forsterkning i det kritiske feeback-området mellom 3 og 4 kHz. Den ovale passformen gir en god brukskomfort og sitter også bedre i øregangen sammenlignet med de runde tradisjonelle domene. Click Sleeve finnes i størrelsene S, M og L og kommer som både åpen og tett variant.

Bedre lydkvalitet og stabilitet gir en bedre tilpasning og flere fornøyde brukere.

Trådløs Programmering

NoahLink_wireless_950x600px

Noahlink Wireless.

Noahlink Wireless er en ny industristandard programmeringsenhet basert på Bluetooth Low Energy (BLE). Dette betyr at Noahlink Wireless kan gi en fullstendig trådløs programmering mellom software og vårt nye Pure 13 BT høreapparat.

Streaming

myControl App. Den beste lytteopplevelsen ble nettopp enda bedre.

Den nye myControl-appen fra Signia er spesielt utviklet for Pure 13 BT høreapparater, og gir flere fordeler utover direkte streaming.

Den fungerer som en fjernkontroll for raske og enkle endringer, samt volum- og programendringer, og gir avanserte justeringsmuligheter for individuell tilpasning. I likhet med en aktivitetsmåler, kan myControl-appen hjelpe brukere med å ta vare på sin hørsel ved å identifisere lydeksponering over tid.

Appen bruker bevegelsessensorer for å gjøre det mulig for Pure 13 BT-brukere å hele tiden være bevisst på det som skjer rundt dem.

Pure-13-BT-primax_pair_on-table_made-for-iPhone_950x500px

Last ned myControl-appen

myControl-App_icon_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

StreamLine TV. Krystallklar lyd rett fra TV-en.

Takket være StreamLine TV, kan lyd fra TV-en streames direkte til Signia Pure 13 BT primax høreapparater. Brukere kan til og med justere volumet individuelt via myControl-appen.

Streamline-TV_Pure-13-BT_950px

Fjernkontroll

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret kontroll: miniPocket.

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behovet for store fjernkontroller eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Hvordan håndtere Made for iPhone høreapparater