X
header one
Signia-Nx_logo_2560x400px

Signia Nx, verdens mest avanserte høreapparatplattform, gir overlegen aksept ved førstegangstilpasning ved å kombinere kompromissløs hørbarhet og naturlig egen stemme.

Verdensnyheten Own Voice Processing (OVP™) forbedrer den umiddelbare aksepten av egen stemme med 80% for misfornøyde brukere*.

* 2017 “First Fit Study” gjennomført ved University of Northern Colorado eksaminerte effekten av own voice processing for umiddelbar aksept ved førstegangstilpasning av høreapparater. For mer detaljer: www.signia-pro.com/ovp-study

 

Signia-Nx_Dual-Processing_visual_1248x1000px

Naturlig egen stemme.

Hørbarhet og at egen stemme høres naturlig ut er essensielle faktorer for at brukeren skal akseptere høreapparatet etter en førstegangstilpasning. Fremdeles synes mange høreapparatbrukere at deres egen stemme høres unaturlig og kan føre til at de ikke bruker høreapparatet.

Signia Nx, kommer med en genial løsning til problemet med egen stemme, med kompromissløs hørbarhet og taleforståelse i støy.

 

Les mer

Avansert prosessering av lydbildet

Ultra HD e2e sørger for at den binaurale retningsmikrofonteknologien gir klar taleforståelse og et naturlig inntrykk i alle lyttesituasjoner. Til og med de mest støyende.

 

Oppdag
Signia-Nx_Soundscape_visual_1248x1000px
Signia-Nx_Connectivity_visual_1248x1000px

Enestående hørsel og Bluetooth

Signia høreapparater gir en naturlig egen stemme med kompromissløs audiologi og direkte streaming. På grunn av lavt strømtrekk kan Signia tilby et trådløst system som kombinerer Bluetooth og Ultra HD e2e – det eneste i bransjen.

 

Les mer

Signia TeleCare, for en vellykket utprøvingsperiode

Med Signia TeleCare er det enkelt å følge med på en utprøvingsperiode, og få pasienter til å bli fornøyde høreapparatbrukere.

Nye TeleCare 3.0 introduserer full fjernstyring i nåtid, slik at audiografer kan finjustere brukerens høreapparater i virkelige situasjoner og i naturlige omgivelser – som et virtuelt hjemmebesøk.

Les mer
Signia-Nx_acoustician-notebook-video-chat_1248x700px

GJENGIR NATUREN.

De nye høreapparatene fra Signia

Signia Nx på EUHA 2017