X

Hvordan håndtere StreamLine Mic

Hvordan håndtere Made for iPhone høreapparater

Hjelpsomme tips og veiledninger for å gjøre det meste ut av våre apper og tilbehør.

easyTek Support

easyTek i detalj

(1) Multifunksjonsknapp

(1) Multifunksjonsknapp

(2) Halsslynge med innebygget antenne

(3) Mikrofonåpninger

(4) Statusinformasjon med LED-indikatorer

(5) Inngang for halsslynge

(6) Volumknapper

(7) Port for lydenheter med 3,5 mm plugg

(8) Port for FM-mottaker

(9) Resetknapp

(10) Port til micro-USB for lading

Følg stegene for paring med easyTek.

Høreapparater: Trinn 1

Legg easyTek rundt brukerens hals. Slå på easyTek ved å trykke på 1 til den grønne LED-lampen 6 tennes.

Høreapparater: Trinn 1

Høreapparater: Trinn 2

Sett høreapparatene inn i ørene, og slå dem på. Den grønne LED-lampen 6 blinker kort før den slukner langsomt. Nå er høreapparatene paret.

Høreapparater: Trinn 2

Bluetooth-aktiverte enheter: Trinn 1

Slå easyTek på ved å trykke og holde inne 1 i flere sekunder. Hvis den blå LED-lampen 5 ikke begynner å blinke automatisk, trykk på 1 og 2 til den begynner å blinke.

Bluetooth-aktiverte enheter: Trinn 1

Bluetooth-aktiverte enheter: Trinn 2

Slå på enhetens Bluetooth-funksjon. Søk etter easyTek og velg den. Den blå LED-lampen 5 blinker kort før den slukner langsomt.

Bluetooth-aktiverte enheter: Trinn 2

Med transmitter: Trinn 1

Slå easyTek på ved å trykke og holde inne 1 i flere sekunder. Trykk på 1, 2 og 3 samtidig til den blå LED-lampen 5 og den grønne LED-lampen 6 blinker.

Med transmitter: Trinn 1

Med transmitter: Trinn 2

Slå transmitteren på innenfor én meter fra easyTek, og vent til paringen er fullført. Dette tar ca. to minutter. Den blå LED-lampen 5 slutter å blinke, og blir værende på.

Med transmitter: Trinn 2

Håndtering av easyTek

easyTek: Enkel tilkobling, sømløst integrert.

Vi lever i en verden som er heldigitalisert, hvor flere og flere mennesker ønsker å koble til enhetene sine. Og personer med hørselstap er intet unntak. Med easyTek har du den perfekte løsningen. easyTek kobler raskt alle e2e wireless™ 3.0-kompatible høreapparater til Bluetooth-aktiverte enheter.

Kort oversikt.

En knapp, alle funksjoner:

En knapp, alle funksjoner:

Den intuitive multifunksjonsknappen oppdager situasjonen, tilpasser funksjonen og styrer streaming, telefonsamtaler, programmer og eksterne lydkilder.

Helt diskret:

LED-statusindikatorene for Bluetooth , funksjon og batteri er plassert diskret på toppen slik at de kun er synlige for brukeren.

Pålitelig:

Antennen i halsslyngen sørger for riktig plassering for pålitelig drift og gir ypperlig lydkvalitet til brukeren – eller til den som ringer – gjennom effektive integrerte mikrofoner.

Allsidig:

DAI-inngang , lydinngang og Bluetooth trådløs inngang gir tilkoblingsmulighet til enheter som TV-er, VoiceLink, musikkavspillere, bærbare datamaskiner, smarttelefoner og mer.

Forbedret streamingtid:

e2e wireless 3.0 gjør at easyTek kan tilby pålitelig dataoverføring med minimalt energiforbruk for eksepsjonelt langvarig og pålitelig Bluetooth- og FM-streaming.

Klar til bruk:

Connexx™ er ikke nødvendig for paring, fordi easyTek er klar til bruk rett fra esken. Brukerne kan enkelt pare høreapparatet sitt med easyTek, og easyTek med Bluetooth-enheter. For detaljer, se kolonnen til høyre.